,,,,

Khamis, 12 November 2009

tringatlak kat KFC HEHEH

ini lah adik aku,,selaku manager aku,,pengurus,,,kat tempat kijer aku,,heheheh tq boss jemput2 mkn jangan malu2 dong,,jgn segan cegah h1n1 ke huhuhu ,,umilah ni,,,yg ngegada aja,,huhuhu..malu2 dong tenggok tak sabar ekkk eeeeeeeee sabarlah sayang nilak bonda ngen lya ader tu ader lelaki,,ngen anak dia lah,,sepupu aku yg cute miut aina syafiqahh ni lah adik lelaki umi yg kijer kat sabah,,kat rtm sabah,,,wife dia lak,,,still study kat uia,,hehehe hai dayang ngen tok,,perkhabar,,, time ni nak gi cari makn nii,,kebetulan adik ngen adik ipar baru je balik dr sabah ni

1 ulasan:

zul berkata...

salam macam kenal je,,ore dalam gambar tu kui kui

jam